#TekojenTiistai 1.12. tuo merkitystä

Sinut on haastettu mukaan! Suomessa #TekojenTiistai haastaa jokaisen toimimaan tärkeinä pitämiensä asioiden puolesta. Teot voivat olla kiittämistä, lupauksia, pieniä tekoja, suuria kampanjoita, lahjoittamista, vapaaehtoistyötä tai vaikkapa tavaran lahjoittamista – tärkeintä on, että toiminta edistää tekijälleen merkityksellisiä asioita. 

Punaisen Ristin #TekojenTiistai

Toimi sinulle tärkeiden asioiden puolesta, ja löydä oma tapasi auttaa.
 
Suomen Punainen Risti järjestää kotimaassa muun muassa ystävätoimintaa, ensiapukoulutuksia ja -päivystyksiä, ruokajakeluita, terveys- ja päihdetyötä, omaishoitajien tukitoimia, ja kotoutumistoimintaa.
 
Pyöritämme myös Nuorten turvataloja sekä koordinoimme Vapaaehtoista pelastuspalvelua, joka etsii kadonneita ja tukee viranomaisia pelastustehtävissä.
 
Lisäksi Suomen Punainen Risti ylläpitää kotimaista katastrofivalmiutta ja auttaa kotimaassa sellaisissa äkillisissä onnettomuus- ja häiriötilanteissa, joiden vaikutukset ovat yksilölle tai perheelle kohtuuttomat, kuten esimerkiksi tulipalo, muu luonnononnettomuus tai suuronnettomuus.  
 
Tule mukaan jäseneksi, lahjoittajaksi tai tekemään vapaaehtoistyötä miljoonien vapaaehtoisen maailmanlaajuiseen liikkeeseen. Meillä riittää tekemistä kaikille ja jokainen teko on yhtä arvokas.
 

Teko voi olla suurensuuri tai pienenpieni

Kuka vain on tervetullut kaappaamaan TekojenTiistain omakseen ja tekemään siitä näköisensä!
 
Tekosi ei tarvitse olla suuri - ulkoiluta naapurin koira, käy kaupassa kiireiselle kaverille tai pidä toiselle ovea auki. Ilmoittaudu mukaan Punaisen Ristin monipuoliseen vapaaehtoistyöhön, tai ryhdy kuukausilahjoittajaksi sinulle tärkeään kohteeseen.
 
Järjestä työpaikalla vaate- ja tavarakeräys, ja kierrätä tuotteet Punaisen Ristin Konttiin. Tai myy kollegoille mokkapaloja ja pyydä maksu MobilePaylla Punaisen Ristin lahjoitusnumeroon 10900.
 
Tai yksinkertaisesti – hymyile vastaantulijalle ❤️.
 

Lisätietoa

Punainen Risti on mukana #TekojenTiistai -kampanjassa. VaLa ry koordinoi kampanjaa. Piipahda myös TekojenTiistain Facebook-sivuilla.