Sommarklubben för unga vuxna erbjuder aktiviteter i huvudstadsregionen i augusti – kom med!

Vill du hitta något trevligt att göra i augusti och njuta av sensommarens varma dagar i härligt sällskap?I Sommarklubben samlas vi för att tillbringa tid tillsammans med somriga aktiviteter i Helsingfors och på andra ställen i huvudstadsregionen.

Vi samlas ute till exempel för att spela bollspel, skapa gatukonst och bekanta oss med huvudstadsregionens vackra naturobjekt. Ibland njuter vi bara avslappnat av picknickmat. 

Evenemangen är kostnadsfria för deltagarna. För att vi ska kunna bevara de rekommendationsenliga säkerhetsavstånden kommer verksamheten huvudsakligen att ordnas utomhus.

Syftet med Sommarklubben är avspänd samvaro med aktiviteter. Det finns inga krav för att delta i Sommarklubben, utan alla kan komma med precis som de är.

 

Anmäl dig!

Sommarklubben ordnas på tisdag- och torsdagkvällar samt två lördagar under perioden 3–15 augusti 2020. Det exakta programmet för Sommarklubben uppdateras på De ungas skyddshus webbplats före midsommar.   

Du kan delta i Sommarklubben ensam eller med en kompis. På plats finns alltid frivilliga från Röda Korset, så det finns alltid någon att prata med.

För att vi ska kunna trygga det rekommendationsenliga skyddsavståndet får högst 15 deltagare plats varje gång. Dessutom behöver vi deltagarnas kontaktuppgifter för att vid behov kunna ta kontakt med dem i efterhand.

Kom med en eller varje gång! Du kan ställa frågor och anmäla dig via kotipolku@redcross.fieller med ett WhatsApp-meddelande till 040 547 8829.

 

Frivillig i Sommarklubben?

Vill du vara frivillig i Sommarklubben? Du kan anmäla dig som frivillig till Sommarklubben precis så många gånger som det passar dig.

Vi ordnar en två timmar lång introduktion för frivilliga till Sommarklubben i juni. Frivilliga som tidigare deltagit i Sommarklubben behöver inte gå introduktionen på nytt. 

Om du har frågor om Sommarklubben, kan du kontakta oss via e-post på kotipolku@redcross.fieller per telefon till De ungas skyddshus arbetstagare Miina: 040 547 8829