5 gåvotips till jul från Röda Korsets webbutik

1. Första hjälpen -utrustning i ordning

 
Första hjälpen -väska är nödvändig i varje hem, bil och till exempel på sommarstugan. Uppmärksamma dina nära och kära med en praktisk gåva – med önskan om att gåvan inte skulle behöva användas.
 

2. Trygghet till människor i alla åldrar

 
 
Huhta Mask -ansiktsmask är lämpliga för daglig användning och och visar maskintvättbarhet.
 
En släckningsfilt hör till varje hem men den kan även vara en inredningsartikel – på skyddspåse har man tryckt en kaffe.
 
Bekanta dig med utbudet av trygghetsprodukter och gör din beställning för jul.
 

3. Resenärens utrustning

 
En populär och välkommen gåva till en resenär är en sovpåse i siden. De finns i 6 olika färg. Soundly Sleeping Dragon-sovpåsarna har producerats för hand i Vietnam.
 
I webbutiken finns även en egen speciell första hjälpen -förpackning för resenären.
 

4. Klä dig varmt

 
Röda Korsets munkjackor skyddar och värmer året runt. Bekanta dig även med Röda Korsets t-skjortor och andra plagg. Kombinera dessa med ett klassiskt vackert smycke, hjärthalsband, mancettknappar eller kravattnål.
 

5. Kort och kalendrar

 
Att skriva kort är en trevlig stund full av julstämning. Beställ julkorten i tid, så att du hinner skicka dem i god tid.  
 
 

Dina inköp stöder Röda Korsets verksamhet i Finland

 
Produktförsäljningen stöder frivilligas verksamhet i Finland.
 
I webbutiken hittar du även etiska Betydelsefulla gåvor. Genom att köpa Betydelsefulla gåvor ger du, enligt ditt val, ett bidrag till katastroffonden eller till frivilligverksamheten i Finland.
 

Hjälp till Jul. Med din hjälp. Tack!